söndag, juni 27

Söndag

Midsommarhelgen har varit lugn, vi käkade midsommarmiddagen hos morfar. Det bjöds på knodden till förrätt och grillad oxfilé med potatisgratäng till huvudrätt och som dessert hade jag bakat en jordgubbstårta. Det var riktigt gott alltihop! På kvällskvisten dök Rune's upp så vi satt och surrade en stund innan vi begav oss hem med en trött gosse som inte ville somna i vagnen.

På husfronten har vi varit ganska duktiga men återigen har vi fått ett bakslag. Toastolen som vi så duktigt hade monterat och gjort klart, var inte iordning. Nä, så efter ett par spolningar så upptäckte vi till vår stora fasa att det läckte ut vatten.... Efter inpektion av själva avloppet så upptäckte vi till slut att det var en ca 8cm stor spricka undertill på stolen. Tack och lov var det inte något fel på avloppet.. Då hade vi haft ett betydligt större problem.

Idag har jag varit på saftkalas. Det var riktigt gott fika och trevligt sällskap. Det kan vi göra fler gånger!

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade