torsdag, juli 15

Torsdag

Wästerlunds konditori... Cafét var K-märkt så vi tänkte ta oss en titt och fika där. När vi gick in genom dörren stod det "tala högt och tydligt" under öppettiderna.. Det visade sig att gumman Wästerlund stod bakom disken fortfarande. Hon hade serverat fika i 67 år. Hon var väl mellan 85-90 år. Hon måste ha trott att K-märkningen även gällde personalen, att ingenting skulle vara annat än orginalet.... 1943 hade cafét just blivit renoverat och öppnade till invigningen av Sandöbron. Fotnot: Skylten på taket hade kostat 53000 kronor 1943. Hur mycket pengar hade det varit i dag??
Vi var och hälsade på hos min faster och sen följde vi de att bada i älven. Även min kusin och en hel unghop följde med för att få sig ett dopp.

Här ser man (halva) den nya bron


Traktorn fick jobba hårt






Vi hann även med att vara in på bilmuseét i Lunde. Det var rätt mycket gamla bilar och mopeder. Men orkar inte lägga ut bilder på det.. Jag tror att man ska vara av den äldre generationen för att tycka att det där var spännande.


Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade