söndag, januari 16

Söndag

Arvids blåsor på fingrarna sen brännincidenten har läkt väldigt bra, nu ser man knappt att det har varit blåsor. Det var verkligen effektivt att sitta och kyla under lång tid, annars hade det där inte blivit roligt.

Idag har vi städat, jag var och städade badrummet och så kam Arvid in och sa att han ville ha aj aj. Jag fattade ingenting och trodde att han hade gjort illa sig men det var fel. Sen gick han iväg och jag fortsatte tills han kom tillbaka en gång till och sa att han skulle ha ajksss.... och så pekade han på ajaxflaskan jag hade. Då visade sig att pappan hade skickat honom för att hämta den.
Senare skulle vi köra iväg returpapper och tidningspapper till återvinningsstationen och sen vara förbi hos morfar och kolla läget. Så vi körde vår lilla runda och sen när vi svänger upp på infarten våran igen så säger Arvid- Näe, boppar! Besvikelsen var total när han insåg att vi var hemma igen och inte alls skulle fara för att hälsa på hos morfar.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade