torsdag, juli 14

Sandviken




Vi kom fram till Sandvikens camping kring tre tiden och det första vi gjorde efter att ha parkerat husvagnen var at börja brottas med fredriks förtält. Lite trixande senare så var det uppe, då var det bara plugga in vagnarna i eluttagt kvar. Det var tydligen lättare sagt än gjort.

Värre än om Malånäs elektiska hade kopplat in det. Säkringarna höll bara på att lösa ut och pappan byglade om och kopplade bort en norrman från försörjningen. Vi sprang runt som nå yra höns med en hårtork för att kolla vars strömmen tagit slut... Ett par timmar senare och en valium senare så kändes allt bra igen. Tills vi gick upp och ner för att hämta vatten då hörde vi ett PIIIIIP från norrmannens husvagn, precis samma ljud som när vi höll på och fiffla med strömmen. Jo, mycket riktigt så hade strömmen farit igen. Det är nog han som är boven i dramat på något vänster.



Vi har även hunnit kolla på faciliteterna på denna camping, tyvärr ingen minigolfbana men en pool fanns ju iallafall...



Ja, ni får väl själv avgöra hur många stjärnor den har. Blir nog första och sista gången vi står här.


Jag avslutar med ett klassiskt citat; Vi hade iallafall tur med vädret! ;)

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade