söndag, augusti 8

Söndag

I fredags blev det en middagsbjudning. Det var en perfekt kväll för grillning, och så fick det bli. Elin kom hit och hade med sig ingredienserna till efterrätten, chokladmousse med hallon och digestivecrunch. Mycket smarrigt. Vi satt ute i pensionärskuvösen till sent på kvällen, det blev riktigt skumt så då tände vi ljus och bara satt och mådde gott.
Natten till lördag var däremot ingen lek, Arvid pallade bara 5 dagar på dagis innan han hade dragit på sig sin första förkylning... Så det blev inte speciellt många timmars sömn. Lite typiskt eftesom vi skulle fara på Nolia på dagen. Ja, det var ju lite att göra åt den saken men lördagmorgon var ingen av oss speciellt pigga.
Det gick då väldigt bra att vara i Piteå ändå, Arvid sov flera timmar på dagen och han verkade då inte må dåligt i vagnen där han låg.
Idag har det varit så dåligt väder att vi har bara varit inne och pysslat, konstigt att det finns hur mycket att göra som helst....

Nu slöa framför How I Met Your Mother.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade