200 g champinjoner
1 paprika
1pkt bacon
1 burk crème fraîche
1 skvätt grädde
Lagom mycke mjölk.
Paprikapulver
Salt
Svartpeppar
Kalvfond
Skiva fläskfilen och bryn dessa. Lägg över i en gryta. Bryn champinjonerna, paprikan och bacon för sig och lägg över i grytan. Häll crème fraîche i stekpannan och puttra in godsakerna från skyn. Krydda.
Häll till grytan.
Gör sås av lagom mycket mjölk och grädde och smaka av med kalvfonden och häll ner i grytan.
Jag hade allt i en gryta eftersom det blev så mycket att det inte rymdes i stekpannan. Väldigt bra matlåde mat!
2 kommentarer:
en skvätt grädde och lagom mycket mjölk lät svåååårt :)
Men lät gott så kanske måste testa
Men de beror ju på hur mycket sås man vill att de ska vara! Det blev ju över till matlåda och då tycker jag att det inte går att göra för mycket sås.
Skicka en kommentar