tisdag, juli 21

Kväll

Har varit och hälsat på farmor och farfar i eftermiddag, Tant I hade ju tänkt komma om hos oss men då var vi ju borta... Typiskt. Det är så länge sen vi sågs.. Arvid vill nog träffa henne.

Vi hann då ialla fall olja in halva altanen. Sen fick Arvid åka en liten sväng i cykelstolen, det var ganska skoj, men läskigt! Han höll fast sig allt han kunde. Cyklade och hälsade på J & M. Arvid hade verkligen show hemma hos dem. Han stojade och dansade till allsång på skansen och var på världens humör.

Pratade med min kusin om den vita kladdkakan jag hade lämnat receptet på, att den blev som en sockerkaka... Det blev den första gången jag gjorde den men nu i förrgår blev den perfekt. Alldeles lagomt kladdig. Så jag tror att skillnaden mellan succé och fiasko är hårfin på den där kakan. Antingen blir den för välgräddad eller så blir det bara mos av alltihop. Men lyckas man är det värt besväret.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade