söndag, april 18

Helgen

I fredags kom Elin hit och vi for på affären och handlade käk. Hem igen och laga till det och den färdiga produkten blev en succé.
Moster med gubbe var hit som tvärest eftersom de liks hade varit i byn.

Lördag hade vi ställt väckaren på 3 för att vi skulle dra iväg en vända till Sundsvall. Klockan 20 över 8 stannade vi till vid högakusten bron och käkade frukost, Arvid hade sovit hela vägen dit.
När vi kom ner till Birsta området så var vi först på Bauhaus och när vi hade stannat på parkeringen så börjar det snöa. Det var snöflingor större än 5 kronor!
Efter någon timme var vi klara där och det var lunchdags, jag hade gjort en pastasallad och tagit med. Det var verkligen gott!
Ikea hade vi också saker att köpa på så det blev en vända eller två därinne.

Arvid har fått sig ett par foppatofflor också. Nalta snajsigt.

Efter en lång dag så ställde vi kosan hemöver kring 20, vi stannade till och tog oss en slät burgare för att klara resan hem och Arvid fick sig lite kvällsmat.
När vi kom till Gräsmyr så började det snöa och lägga på vägen.... och vi som hade bytt till sommardäck. De sista 20 milen hem gick i en hisnande fart av 60km i timmen när vi toppade hastigheten, i moddslasket med blankslitna sommardäck. Så vi rullade in på uppfarten klockan halv fyra på morgonen.
Så exakt 24 timmar efter vi hade startat var vi återigen hemma.

När vi gick och la oss hade vi 14 grader inne i huset, för inte hade vi kommit ihåg att starta elpatronen när vi for på morgonen....

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade