lördag, augusti 29

Lördag

Hade ambitionen att stiga upp tidigt och sticka iväg till bygget men när väckaren ringde så smattrade regnet baki sovrumsfönstret... Vi stängde snabbt av väckaren och sov en timme till.
Var om på kiosken och hämtade vår bärstol, vilken grej! Hade på mig den ganska länge och jag kände inte ens av att jag bar Arvid.

Det klarnade upp mitt på dagen så de hann med att vara duktiga med bygget i flera timmar. De hann lägga dit plasten på taket och spika reglarna på ena sidan så nu fattas bara reglarna på västra sidan och plåten. Om de hinner så långt. Morfar och Allis kom på inspektionsrunda till oss. Allis har haft en och samma läderkula varje gång hon har varit där och hälsat på, så fort hon kommer dit så börjar hon springa runt och söka efter den. Hon brukar hitta åt den själv men denna gång behövde hon lite hjälp... klart det är väl 4 månader sen sist hon var där.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade