lördag, januari 30

Lördag

Arvid har sovit otroligt dåligt inatt, han vaknade med intervaller på 30-60 minuter under hela natten.. Till slut tog jag upp honom till storsängen så han fick ligga och kramas, då var det då lite lättare att få honom att somna om. Nu är det inte bara snor i näsan utan det är även rossligt i halsen för honom. Hoppas det blir bättre snart.

Vi kom fram till Rentjärn just innan lunch så vi stökade iordning lite och sen käkade vi lunch inna det var dags att börja med veden. Pappan och farfar kapade veden och jag och farbror P klöv för fullt. Det var ganska kallt ute men det gick bra när man håller igång. Arvid har fått vara inne med farmor största delen av dagen.

Ska dit imorgon och fortsätta. Nu blir det att ta sig ett varmt bad, eftersom pappan har fixat termostaten i duschen så nu finns det äntligen varmt vatten istället för pissljummet!

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade