lördag, mars 14

Lördag

Nu är det lördag, oj vad tiden springer iväg! Har kommit hem så sent varenda kväll så jag har inte orkat blogga sista dagrna.

Fredag så jobbade jag till mitt på dagen och sen for vi till morfar en sväng. R & M kom dit så vi hann snabbprata lite grann innan vi drog iväg till Arvidsjaur. Vi skulle dit och kolla om det fanns nå kläder å det gjorde det!
Så min kusin E erbjöd sig att vara barnvakt medan vi skulle gå och spana på affären. Arvid var tvungen att låna deras badkar, för hans tankspridda föräldrar hade ju inget ombyte med sig till honom.... Så fort man kommer hem så ska man stoppa ner nya kläder i väskan om han har behövt ombyte för annars glömmer man bort det å så är man utan nästa gång... Sen fick vi mat hos dem, tacos! Mums.
När vi liks var åt det där hållet så for vi förbi hos moster.

Idag så har både pappan och morfarn fått tag på sina nya kostymer, väldigt fina båda två.
Barnvagnen sprack i plasten idag... så vi måste nog på Barnens Hus för att få tag på reservdelar till den. Få se när det blir. Å dessutom skulle vi behöva en matstol till Arvid snart.

Hockeyn gick ju vägen idag! Hade nog varit en rolig match att se på plats..

Nu är det melodifestivalen... ska kanske glo lite på den ett tag.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade