måndag, mars 23

Måndag

Har jobbat idag på förmiddagen, pappan sa att lillen hade varit väldigt snäll hela tiden. Det är skönt nu när han klarar sig längre utan att äta, och ifall att han nu blir hungrig så kan man ge honom lite puré och det slinker ner snabbt. Så då klarar han sig till jag kommer hem.
Pappan for till Holmsund först och sen som retur skulle han tydligen ta hem flaggstänger till VM som han skulle hämta en bit ovanför Umeå. Han hinner nog inte ens se sista perioden av hockeyn... Men det håller inte på att vara så mycket att se. Det verkar ju gå åt pipan...

Arvid har just fått i sig morotspuré. Han smaskar och äter utan bekymmer. Men värre är det när det kommer ut i andra änden..... Fy va det luktar nu motför när han bara käkade tissen... Å värre blir det nog.


Svar till Elin:
Tycker du det verkar vara raketbränsle vi stoppar i honom...? :)
Vad jag vet är de morot, men den kanske har något krut i sig..

Anitha:
Jag vet, men det blev ju otroligt ogredigt nu. Å då frågade han om vi skulle kunna skanna in det och maila till dig men då har vi inte fått igång skannern på jobbet förrän nu. Å nu e de väl försent sa jag till honom. Det får väl bli grundlönen bara.. (Hoppas att han iaf får den, annars blir det nog tungt att leva på min lön=baserad på 3tim per dag... :) )

Nu fortsätter hockeyn.. Kanske man ska koka sig nå kaffe?

1 kommentar:

Anonym sa...

Med tanke på din utläggning om doften som kommer till följd av morotspurén så kanske Elin inte är helt ute och cyklar när hon pratar om raketbränsle...

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade