lördag, mars 28

Lördag

Vilken VMdag. Snacka om att de var tur med vädret! Undrar hur många inlösta det var?
Vi var inte hemma idag, var tvugna att sticka till stan idag. Vi kände oss verkligen som kärringen mot strömmen... Bara innan vi var i Lillholmträsk hade vi mött sextio (!!!!!) bilar. Och det tillhör verkligen inte vanligheterna en lördagmorgon.
Det märktes verkligen att det var löningshelg i stan, hur mycket folks om helst. Tur att vi inte skulle springa runt och shoppa, då hade vi ju blivit tokiga. Jag skulle bara in en snabbis på babyproffsen för att fråga efter solbrillor till lillen och det tog väl 20 min.

Ikväll så är det VM festen som gäller. Vi är några som ska ut och äta och sen är det ju party som gäller, själv ska jag väl bara ut för att "ver fese bolli böxen" och de e ju inte helt fel det heller. Farfar och farmor ska vara bebisvakt. Det funkar säkert bra. Killen har då varit väldigt snäll idag, så då kanske han ska ta igen det ikväll.. :)

Nu är det bara hoppa in i duscchen och göra sig klar.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade