tisdag, mars 31

Tisdag

Har jobbat mycket idag. Började klockan 10 och jobbade till tre så jag jobbade in 1,5 tim. Känns bra att knappa in lite på flexsaldot. Så morfar ryckte ut som barnvakt idag igen... Dom hade haft roligt, varit upp till stugan bland annat. Vi gjorde middag uppe hos honom och sen for vi till G & Å för att dom skulle få se på lillkarln. Var ju flera veckor sen sist. Dom blev glada när vi kom dit. Arvid fick sitta i deras matstol, som har 47år på nacken. Det kan man kalla kvalitétsgrej! Fantastiskt att dom har kvar sånna saker. Själv hade jag haft bort det, men det blir väl "bra ha saker" om man liks har plats för det. Arvid fick sig en liten flecefilt av henne med små helikoptrar på sig. Men den var roligast att tugga på. Dom har så fantastiskt roliga plastburkar att leka med!

Vi ska hämta husvagnen på fredag, allt är klart för hämtning det är bara massa byråkrati som gör att vi måste vänta tills fredag... Vi är som barn på julafton. Vill ha den redan idag... :)

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade