måndag, maj 25

Tillbaka igen

Fredag gjorde vi oss klara för att fara ut på camping, vi skulle försöka vänta ut regnet men konstaterade till slut att det inte gick. Så fram emot eftermiddagen tog vi vårt pick och pack och begav oss norrut.
Var in på T&Hvagns service för att köpa en markis till framrutan.
Vi slog läger i Sjöträsk på kvällskanten. Kusinvitamin med familj var där, oj vad W hade vuxit mycket sen vi såg honom sist!

Lördag körde vi in till Arvidsjaur för att köpa mer halkmatta, rättare sagt "antihalk matta" till husvagnen. Fick tips att lägga detta i skåpen.
Stannade även på husvagns affären där igen och köpte en markis till sidan, en sån man har istf förtält. Hem igen för att försöka montera detta åbäke.
Tur att F kom och erbjöd en hjälpande hand.

Söndag, nu var det bara packa ihop allt och fara hemöver. Kom hem strax efter lunch och plockade ur husvagnen. Körde den till farfars och dammsög den. Stannade där på middag. Lämnade husvagnen där tills morfar har fått klippa gräsmattan.

1 kommentar:

Tant I sa...

Aha! Uppdatering, låter nice med semester. Synd att vädret sög typ hela tiden.

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade