fredag, februari 12

Fredag

och fredagsmys... Vi har just avslutat en spontan filmkväll.

Elin kom hit klockan 3 för att vi skulle följas åt på marknaden, så vi fikade lite grann och sen stoppade vi ner Arvid i pulkan och begav oss mot malåborg. Det var i princip inte nå folk ute... Vi fyndade bara en sak och det var vindelrökt fläskfilé, den blir mumma att ha på frukostmackan imorgon!
Farbror P stannade av här när han var på väg hem från jobbet för han hade lovat pappan att han skulle hjälpa till att skotta av taket.

Plötsligt fick jag och Elin ett infall att vi skulle fara och hyra en film så vi drog iväg ner på statoil och tog Year One.
Just när vi höll på att stöka iordning Arvid för läggning så dyker Mikael upp, just in tajm för filmen. Helt plötsligt var alltså hörnsoffan full av fredagsmysare. Då slår det mig plötsligt; vi har inte plockat upp DVDn ur flyttlådan ännu... Så det var bara att pallra sig ut i garaget och vars tror ni lådan var? Jo, längst ner.. :) Men nu är vi ialla fall redo inför nästa film.

1 kommentar:

anna sa...

Vad har Arvid gjort på näsan??
Har tänkt komma nån dag, få se när det blir.
Vad gör ni i eftermiddag i dag(lördag)

/Anna

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade