tisdag, februari 9

Tisdag

NCIS kväll för hela slanten idag..

Idag kom morfar förbi hos oss och tiggde sig kaffe. Han behövde lite energi och vila efter sin takskottning. Det var verkligen tajming eftersom att just när han klev inom dörren så pep klockan och det var dags att ta ut kakan ur ugnen... :)
Sen kom han förbi och käkade middag hos oss också, potatis, morötter och köttfärssås. Vi kan väl kalla det köttfärsgratäng. Det fick då godkänt av både Arvid och morfar. När han skulle fara hem så ville Arvid följa med ut en sväng så vi gick en liten runda med Allis och sen for dom hem. Jag och Arvid var kvar ute en stund till, han hade nämligen tänkt gå dit morfar hade kört, men efter halva kvarteret fick jag stoppa honom och säga att vi skulle gå hem igen. Det var verkligen inte ett populärt beslut.
Han somnade tidigt idag, kvart över 7.. Då hade han varit gring ganska länge. Ingen i den här familjen är riktigt 100 tror jag. Vi känner oss trötta och småhängiga.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade