lördag, oktober 10

Lördag

Idag har vi fått upp plåten på en långsida, det fattas bara två plåtar innan den är klar. Jag och Arvid for och hälsade på tant I med familj under tiden dom skruvade plåten. Arvid hade skoj, han fick leka med massor av halsband och jaga katten runt,runt. Spännande värre. Länge sen vi var dit, dom tyckte han hade blivit stor.
Pappan fick göra en utryckning med 4hjulingen för att hämta en älg som jaktlaget hade skjutit. Så klart var det över en myr som delvis var frusen... Mycket pust senare så kom dom sig hem med älgen.. Kan säga som så att pappan var ganska lerig innan dom hade fått sig därifrån.
Det blir att köra husvagnen på vinterförvaring imorgon. Inte så kul att slira sig runt med sommarhjulen, men tur att vi har bytt på bilen. Det gjorde vi direkt imorse, farfar var ute och jagade så vi hann nästan bli klara innan han kom hem.

1 kommentar:

Cajsa sa...

aa I see! Jo det är roligt att se vad alla sysslar med. :) Ganska många klasspolers som har blogg ändå. Jag och therese försökte för ett år sedan styra ihop en klassfest, men det sket sig. (Vi hade skrivit inbjudningar och allt)

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade