söndag, oktober 18

Söndag

Va skoj att du vågade kliva fram och säga hej! (ang kommentaren..) Då kanske jag måste kolla in din blogg också.. =)

Puh, idag har det inte varit någon lek att kliva utanför dörren. Totalt snorhalt! Vi såg verkligen ut som bambi på hal is... På förmiddagen så var hela familjen i morfars garage och höll på att fixa och dona. Efter lunchen så fick pappan återvända dit själv så att Arvid skulle få leka och busa. Det är ju inte så skoj för honom att sitta och titta på när vi snickrar... Igår satt han och kollade i flera timmar, han var så snäll!
Jag och Arvid städade i köket, han städade mest i grytskåpet. Vem hade kunnat ana att det fanns grytor, stekpannor och korkunderlägg i det skåpet?!?!?
Har varit och käkat söndagsmiddag hos farmor och farfar i vanlig ordning. Stek med potatis, grönsaker och sås. Väldigt gott!
Har duschat Arvid innan han skulle gå och sova, vi får verkligen hoppas att han sover bättre inatt än vad han gjorde igår. Han hade bara hunnit sova i en timme innan allt var omöjligt och så fortsatte det halva natten... Skrik och skrän...

Nu väntar sängen så jag orkar upp och jobba imorgon!

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade