onsdag, oktober 28

Onsdag

Idag hade vi stämt träff för en lunchdejt med tant I på dungers. Arvid hade med sig sitt käk och vi tog varsin sallad. Arvid konstaterade väldigt snabbt att käka burkmat på fik var det absolut dummaste han hade hört talas om så han nobbade bestämt dillköttet med potatis. Istället ville han ha min smörgås, jag tror han går på en ny slags diet, smörgåsdieten... Han har ätit väldigt dåligt de sista dagarna. Men det kan ju vara så ibland.
På jobbet har allt rullat på som vanligt idag, men det var väldigt lugnt. Vi var bara tre stycken där idag. Jobbade till kvart över fyra och sen for vi upp till morfars hus en vända och sen hem och göra middag, tur att pappan hade gjort världens godaste pannkaka som vi kunde plocka fram ut frysen. Snabbt var middagen fixad! Han är mycket bättre på att göra ugnspannkaka, jag lyckas aldrig med den känns det som. Tur att en av oss är bra på det iaf.. =) Jag tror det är Arvids nya favorit maträtt, man hinner inte skopa in maten nog fort utan få fort han har fått in lite i munnen så skriker han efter mer.... Men det går ju inte att växa och bli stor på bara mackor och pannkaka.



Här kommer en bild på en glad kille som tycker att det är superkul att stå i duschen! Vatten är roligt!

1 kommentar:

Linnea sa...

men gode så snygg kille!

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade