lördag, april 25

Fredag

Jobbade först mina timmar och sen bar det av mot staden.
Vi hade fått in några beställningar när det blev känt att vi skulle till dit. Var först in på husvagnsaffären i Kusmark, dom hade byggt ut nå kopiöst sen vi var där sist. Mycket roligt att kika på där. Köpte oss alla sanitetsvätskor och dylikt för premiären närmar sig med stormsteg. Körde sen vidare mot solbacken. Där blev det först vara in på jula för att handla. Vidare till Zoo affären och köpa röda mygglarver, klart med beställningar från backen. Själv skulle vi på ÖB och handla grytor och tillbehör till köket i vagnen och en vända in på barnens hus. Då var vi klara där så då for vi till söder. Där väntade en dammsugare på att bli köpt åt J. In på jysk för att kolla in några täcken men det blev då ingen affär.
Mötte upp med Tant I för att käka middag på 3 kronor. Vi gick dit upp och satte oss. Vilken skillnad i mysighetsfaktor och värme... Puh, va varmt det var där uppe.
Efter middagen bar det av till Coop. Vi hade varit om där en sväng tidigare men insåg snabbt att där skulle man inte vara en löningshelg klockan halv fem.

Var väl hemma kring halv tio igen.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade