onsdag, november 18

Onsdag

Idag var den stora dagen. Det var dags för Arvids ettårs kontroll samt att han skulle få två sprutor. Vi hade tid halv tolv men vi fick inte komma in förrän klockan var tio i tolv för tydligen hade de haft svårigheter med språket och haft tolk dom som hade varit före oss... Det kan verkligen inte vara lätt att komma till ett land och inte förstå ett smack av vad folk säger. Dessutom ska man vara på sjukstugan och begripa vad dom ska göra med ens barn. Huvva.
Ialla fall så gick det jättebra att ta sprutorna och han följde sina kurvor helt perfekt. Nu är han 75 cm lång och vägde 10,1 kg. Han tyckte inte att farbror doktorn var speciellt rolig men sköterskan fick se några smil. Han rynkade bara på näsan åt doktorn... :) Vi fick oss ett gott skratt iaf.

Har även hunnit att hälsa på hos G & Å, vi blev bjuden på gott fika och Arvid åt russin och banan. Han fick även smaka en liten bit av en lussekatt.

E kom hit idag som middagsgäst igen, roligt att ha sällskap till middagen av någon annan än Arvid. Vi gjorde ugnsstekt falukorv med potatismos.

Nu ska jag återgå till bonde söker fru.

Tjing!

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade