fredag, januari 9

Fredag


Fredag, äntligen... Den här veckan har ju gått skitfort när det var en röddag inklämt mitt i allt.

Idag har det varit full huggning hela dagen. Tant I kom om idag en sväng innan jag skulle fara på jobbet, så vi hann sitta och surra ett tag. Lilleman tycker om henne väldigt mycket... Favorit tanten.

Jobbade mellan 12 och 15 idag och det gick superbra för pappan och lilleman att klara sig utan mig idag också. Men när dom kom och hämtade mig klockan tre så då var lilleman hungrig och det kan man väl förstå. Så vart det käk hos farmor och farfar, det är ju aldrig fel att bli bjuden på middag. Farmor hade köpt ett blöjpaket på extrapris samt en body i stan idag så nu får han bajsa hur mycket han vill =) Sen så for vi iväg till tant I och hälsade på, dom hade bakat kladdkaka och det var ju inte heller så pjåkigt. Så upptäckte vi att när man låtsades ta kort på lillkillen så blundade han. Trodde förmodligen att det skulle till att blixtra... Såg väldigt roligt ut.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade