tisdag, januari 27

Tisdag

Hade tänkt skriva på bloggen igår, men tror ni inte att pappan hade farit iväg med nyckeln så inte tog vi ju oss in hos mormor. För att vi har fortfarande inget internet hemma. Kommunens data-gubbe var hos oss igår och skulle försöka fixa det men som vanligt så hittade han inget fel varken i vår lägenhet eller i källaren så han trodde att det var någonstans däremellan felet fanns. Undrar hur länge det ska dröja innan dom lyckas hitta det....? Får hoppas att det inte tar så lång tid.


Var och hälsade på M igår. Lilleman skrek den första halvtimmen jag var där. Inte så roligt, fanns ingen tröst att ge. ALLT var fel. Men till slut lugnade han ner sig så vi fick tid att prata. Han överröstar ju det mesta när han sätter igång.... =)

I morgon är det dags för BVC igen, sist vi var dit var den 18 december. Hade tid kvart över åtta. Pappan ska få fara med honom för jag har väl börjat jobba då. Får väl se hur det blir. Ska bli roligt att veta hur mycket han har vuxit.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade