fredag, januari 16

Fredag



Trodde inte det var möjligt att det skulle vara kallare än vad det var igår, men där hade jag fel. Imorse när jag for till jobbet hade jag -32 grader....




Jobbade fram till 10 tiden och sen åt vi lunch och drog iväg till Skellefteå. Hade väl egentligen inget speciellt ärende, men det är ju skoj att fördriva tiden lite. Käkade på Coop forums nya restaurant, den var då bättre än den förra men det är fortfarande PRO stämpel på den.... Den var väldigt luftig och bra om utrymme mellan borden (så att man sk afå plats med rullatorn överallt...........)


Köpte blöjor till bra pris faktiskt, annars inga direkta fynd. Hann med en fika med tant I också. Alltid mysigt att träffas å fika.


Sen svängde vi om hos GB, gick in och hojtade men ingen verkade vara hemma så vi skrev ett "tack för kaffet" brev och drog vidare. Stannade till hos farmor och farfar en snabbis innan vi slutligen kom oss hem.




Får se om vi tar oss till mosters imorgon..




Nu ska vi se vem som ska åka ur Let´s Dance.




Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade