lördag, september 26

Lördag

Idag gjorde vi oss klara och for iväg till norrbotten. Körde hedbergsvägen för att kolla hur långt de hade kommit med vägbygget. Vägen var då betydligt bättre än sist, men det är klart att de kan ju inte lämna den i så dåligt skick när de far hem över helgen. Vi var hos mosters hela långa dagen. Det tog ett tag innan Arvid hade tinat upp, men när han väl hade gjort det så var han kompis med allihopa. Den andra lillkillen och han blev snabbt polare. Gullungar.
Gick sen över till min kusin och visade upp guldklimpen våran. De hade annat besök som också hade med sin bebis som var 1,5 månad yngre än Arvid. Ganska underhållande att kolla på dem tillsammans. Arvid var så söt, han har ju nämligen ALDRIG käkat tutte men denna kille hade tutten i munnen och då blev ju Arvid nyfiken på den och slet ut den ur hans mun och stoppade den i sin egna mun men fel väg. Så han provtuggade lite på "knoppen" och tyckte att det var ju inte speciellt märkvärdigt så då skulle han försöka ge tillbaka den till den andra munnen igen men lyckades inte riktigt. Sötnosen.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade