söndag, september 6

Söndag

Pappan och farfar uppe på taket

Annan vinkel

Farfar, mamman i stilig regnkappa...., farbror P samt Allis




Igår var vi i Rentjärn hela dagen. Fick upp all plåt på en sida och sen blev det middag där och när vi kom hem därifrån stannade vi till på frendo och hyrde film. Körde upp till morfar och surrade med honom en stund och sen bar det av hemåt för att lägga isäng Arvid. När det var gjort blev det filmkväll för oss. Män som hatar kvinnor. Både jag och pappan har läst boken och jag måste då säga det att boken var tusen gånger läskigare än filmen. Dessutom hade ju många delar av boken blivit helt skippade, men det förstår man ju, annars hade ju filmen varit 15 timmar lång. Men det blir ju en helt annan story när man läser boken. Som vanligt är ju böckerna bättre än filmerna. Tycker ändå filmen var bra, men som sagt, eftersom vi visste vad som skulle hända så trodde man att det skulle vara läskigare än vad det var.. jagade upp mig i onödan ibland.. =)


Idag har det blivit i stort sett samma sak som igår fast nu var det plåtläggning på andra sidan taket. Hade med oss Allis idag, så hon har fått vara ute och springa i nästan 5 timmar... Bjöd dit morfar på middag så han dök upp lagomt till 4a tiden.

Kvällens nöje blev att sätta upp trappgrinden. Arvid har ju blivit så snabb att vi vågar inte sno ryggen till...

Han ställde sig upp vid ugnsluckan idag, han har bara gjort det en gång tidigare och när vi var hos farmor och farfar så hann Arvid in i diskmaskinen. Vi fick göra ett snabbt ingripande för att annars hade han rivit ikull hela diskmaskinen. Dom har nämligen ingen barnspärr.. Kanske blir att sätta in ett sånt....

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade