lördag, juni 13

Lördag

Vi for till Vitabro för att kolla på veteranmotor och traktorutställning idag, trots vädret. Vi hade sånt flax att det var uppehåll förutom lite lätt duggregn en stund. Hade tänkt lägga upp några filmklipp därifrån men insåg att vi inte hade någon kabel med oss. Kanske måste införskaffa en sådan...? Mötte upp med A & P-E vid Eljaröds kyrka för att sedan kringla oss fram till Skånes äldsta kaffestuga. Fikade goda smörgåsar i gott sällskap och sen var det dags att bege sig hemåt. På väg hem stannade vi till på Olof Viktor och köpte med oss en "Glimminge". Tant I ringde och kollade läget inför morgondagens ankomst. Blir att hämta henne på flygplatsen i Malmö. Det tar ca 45 min att köra dit härifrån. Gode nära.
Det sprack upp på kvällskvisten så då blev morfar barnvakt så då tog jag och pappan ut Jaggan på en motionsrunda. La av taket och körde in till Ystad för att handla. Halvvägs dit insåg vi vårt misstag (att tro att det redan var sommar) men då var det så dags. Det var bara att bita ihop och köra in. Tror vi blev förkylda på köpet.... Hemvägen kördes med taket på...

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade