onsdag, juni 10

Onsdag







Dagen har mest bestått i trådgårdsarbete.




Före



Efter







Körde in till Ystad för att hyra en jordfräs. Först var vi inne på Cramo och kollade men de hade bara en som var för liten. Den större var på en depå i Lund... Men då tipsade han oss om att fara och kolla på Alms som låg på Erik Dahlbergsgatan. Så vi gjorde. De hade en precis som vi hade tänkt oss, så vi slog till. Hem igen för att börja vårt arbete.



Efter middagen gick vi en långpromenad med Allis i kring kohagarna.

Biltvätt hann pappan också med. Allis var ute med oss hela dagen och när vi var som mest upptagen med biltvätten så var hon bara spårlöstförsvunnen. Jag gick runt huset och hittade henne ingenstans. Ropade in till morfarn och han hade inte heller sett henne... Hm, misstänksamt. (hon är skendräktig så hon är knepig i humöret nu) Sprang ner på legdan här nedanför och kollade vid mårdfällan, hon var inte där. Kollade under granen i hålet som hon har grävt till henne och "valparna", ingen hund... Paniken började sprida sig. Visslade och ropade, ingen hund. Borta. Men jag hade då inte hört någon bil varken tuta eller bromsa så på vägen borde hon ju inte vara. Kanske hon har sprungit upp till korna igen... Så jag gick till garaget för att säga till pappan att jag skulle gå upp till kohagen för att kolla och då hittade jag henne! Hon hade bäddat och gjort så fint för att ha lagt sig å sova på marktäckväven som vi använt runt träden idag. Så lill-allis fattade ingenting om varifrån all uppståndelse kom ifrån. Nyvaken och förvirrad.




2 kommentarer:

Anitha sa...

Hmmm..... semester är till för vila och rekreation :-)

Tant I sa...

Nog tror jag att pappan försöker styla på kortet i kortbyxor. Här är det fortfarande långkalsonger som gäller ;)

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade