torsdag, juni 18

Med siktet inställt på Danmark

På vår väg mot Köpenhamn svängde vi in i Malmö och Turning Torso.
Arvid vid Turning Torso




Fikade där innan vi skulle fortsätta färden över bron.

Cafét hade inga barnstolar




Vi körde till Tivoli och skulle gå där men hittade ingen parkeringsplats i närheten så vi var tvugna att köra runt några vändor innan vi hittade en hyfsad plats bara några kvarter bort. Efter en hel del vetenskap för att begripa hur vi skulle göra vid parkeringen så frågade vi till slut en "p-vakt" och han svarade så snällt att vi skulle trycka ner handtaget för att gå ut genom dörren... (det fattade till och med vi) Vi hade ju ett helt annat bekymmer, vi hade ju inte fått ut någon biljett ur automaten och hur skulle vi då komma in i p-huset igen efter stängningsdags...? Till slut så hittade vi en skylt på utsidan huset där texten var på engelska så vi förstod.




Väl inne så hade vi en mycket underhållande dag. Så skoj har jag inte haft på läääääääänge! Tant I och jag åkte bergochdalbana, twister och fritt fall.
Här sitter vi längst uppe till vänster på 4 raden


Ca 0,1 sekunder senare


Hur kul som helst! Ville knappt åka hem. Var även in på lustiga huset, där höll vi då på att skratta ihjäl oss innan vi kom ut. Rundade av där och gick ut för att käka oss lite middag. På vägen hem stannade vi till och tittade på den lille havsfruen. Över bron igen och sedan hem. Tekopp och nu god natt!

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade