söndag, juni 21

Söndag

For in till Ystad för att gå på Wallander-turen. Men var där för tidigt, bagaren hade inte kommit dit så vi drog till nästa café istället. Då for vi till Fridolfs konditori (Wallander brukar fika där) och köpte oss varsin macka. Vilken macka sen! Mumsigt värre, de hade även väldiga bakelser och mycket annat gott. Vi får nog göra ett återbesök där senare.





Tillbaka till Wallandermuséet och gick där, hade även visning av hur man gör film och mycket annat smått och gått. Vi tyckte att bluescreenen var skitkul. Personalen var väldigt trevlig, vi behövde bara betala familjepris (150kr totalt) istället för 120 kr/pers så de var ju bra. Sen när hon skulle gå och visa oss polishuset så låste hon igen hela museét för att följa oss... Vi blev kvar där i drygt två timmar!





Vidare mot Olof Viktor för att köpa oss lite eftermiddagsfika. Förra sommaren hade vi tänkt vara in där men då var det så mycket folk varenda dag att vi rymdes inte, men idag fanns det plats. Mycket gott fika och fina omgivningar ger detta ett totalbetyg på 9. Hade de haft lite mer buntade stolar hade nog 10 kommit dit. =)



Hem igen för att hinna sola lite, alla hann då bli lagomt kräftröda innan vi hastade till Skillinge för att köpa oss en himmelskt god glass till innan Tant I ska fara hem.. Hon åker imorgon. Kommer att bli tomt utan henne... Då får vi försöka få med morfar ut på minigolfrundor istället. Det blir nog svårgjort.....

På kvällen så blev vi sugna på att ta revansch i minigolf, så iväg mot tallskogens minigolf! Blev en oerhört jämn match! När vi räknade ihop slutsumman så hamnade vi på 55, 56 och 57! Kan det ha blivit närmare??? Pappan tog hem segern även denna kväll.

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade