måndag, juni 15

Tisdag

Vaknade före väckaren imorse. Åt frukost och gjorde oss klara för att fara ut på äventyr. Stannade först på straden i Sandhammaren för att lapa lite sol och doppa tårna i det stora blå. Vidare genom Skillinge och till Simrishamn. Strosade omkring där ganska länge och sen käkade vi lunch, grillspett med grekisk sallad, klyftpotatis och tzatsiki. Mumma! Körde upp till Österlen Tomater´s odling mot Kiviks hållet och köpte oss lite tomater, gurka och morötter. Hade varit skoj att få gå in för att kolla hur det såg ut inuti växthusen men det fick man inte. Bara guidade turer... Så då smög vi omkring utanför växthusen istället.... =)





Vi har haft väldigt bra väder idag. Strålande sol hela dagen. Passade på att gå på promenad ikväll när det var så ljummet. Vi skulle gå upp på ängarna här ovanför men inte var det några kor där. Gick vidare längre bort och där fanns dom, men när vi började närma oss dem så skrämde Allis iväg dem. Typ 1 km bort... Gick runt igen och for mot Strandbadet och där fick då tant I se korna på lite närmare håll. Var mest kalvar som skuttade omkring och var busiga. Hästarna som står i hagen här brevid var betydligt lättare att få kort på. De kom rusande när vi kom gående längs vägen.





Nu är det bara gå isäng så man orkar med morgondagen!

1 kommentar:

Linnea sa...

Men hallå! Rubrik "Tisdag" på en Måndag....?

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade