tisdag, juni 9

Tisdag

Käkade frukost och sen begav vi oss ut på en biltur. Körde först till Simrishamn för att morfar skulle byta skjorta. Passade även på att handla och panta flaskor på ICA. Sedan gick vi för att fika på Mårtens conditori. Hela inredningen där inne var från 60-talet. Verkade vara orginal från när de hade öppnat cafét. Köpte oss en väldigt god smörgås. Morfar tog leverpastej, pappan körde på ost & skink och jag tog en köttbullsmacka. Arvid fick sig ett mellis som vi hade tagit med. Han var också belåten.


Var in på Bo Olssons och handlade lite saker och när vi kom tillbaka så hade morfarn börjat med maten. Färskpotatis med grillad ryggbiff. Tror att vi hade kunnat äta bara färskpotatisen med smör på. MMMMMmmmmm!


På förmiddagen hade vi väldigt fint väder men kring två så drog det in moln och nu är det skyfall. Hoppas att det blir bättre...

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade