söndag, juni 28

Söndag

Zebra rumpa

Det var skoj tyckte Arvid!



Hade planerat en liten utflykt till Ystads djurpark idag. Vi kom fram dit ikring tolv. Började med att fika i deras café för att sedan gå omkring där. Arvid var inte så imponerad. Han satt och kollade, men det var lika intressant att kolla på andra barn som att kolla på djuren.
En nyfiken unge


Arvid spanar på alpackorna


De hade en del nyheter för i år. Bland annat hade de byggt upp ett nytt djurstall samt gjort om inhägnaderna. Var även om och spanade på deras poolområde. Nog hade man kunnat slänga sig i badet idag! Vi har haft 25 grader men det har svalkat skönt så det gick bra att gå runt där.

Det är kuperad terräng



Sen fortsatte vi mot Malmö. Efter att ha frågat två fångvaktare om vägen till go carten (som visade sig vara på andra sidan stan) och många om och men så hittade vi till slut fram. Där provade pappan på att köra mini motard och mini moto. Tydligen var det väldigt skoj. Mini moton var tydligen roligast. Finns risk att vi far dit igen. Morfar måste ju också få prova! Han kanske inte ryms på den minsta.... =)
Så rolig pappa ser ut tycker Arvid

Eller vad säger ni?

Enligt utsago var det tydligen som att sitta på en drickesback i 100 knyck....

På hemsidan deras skriver de så här:

Det tokigaste man kan göra på två hjul. 40cc motorer som varvar 16000v/min. En utmaning för de som vågar. Lika starka motorer som en gokart men väger bara 22kg. Går och låter som bålgetingar.

1 kommentar:

Linnea sa...

Fnissar med Arvid åt rumpan ;P

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade