tisdag, juni 16

Tisdag, riktiga tisdagen

Utsikt från Ale stenar
Ale stenar






Vilken utsikt dess kossor har!




Det är låååååååååånga tisdagar här i skåne.. Hi hi. Angående gårdagens rubrik. Jag är nalta dyngenwill nu när vi har semester...






På dagens schema stog Kåseberga på förmiddagen. Gick upp till Ale stenar för att insupa FN´s kulturarv. Vidare till Hamnen i Kåseberga. Köpte med oss rökt makrill och rökt lax. Detta avnjöts till lunch när vi kom hem.






Efter lite "hemmafix" så körde vi in till Ystad för att strosa i stan. Det är så vackert där. Små, trånga gator, gamla hus, fina uteserveringar. Gick och kollade på klostret och kyrkan också. När vi hade gått där klart och handlat det vi skulle så åt vi middag på Bryggeriet. Maten var väldigt god! Slog på stort och åt efterrätt också. Arvid åt upp en hel lasagneburk! Vi var väl där i två timmar och han skötte sig utmärkt hela tiden.






Tog väg 9 vidare mot Smygehuk, nu har gästen varit där. När man liks är så nära måste man ju passa på tycker jag. Sedan hem över Trelleborg. Kanske inte närmaste vägen men....















Käkat årets första jordgubbar idag. MUMS!

Inga kommentarer:

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade