måndag, juni 29

Måndag

Idag har det inte hänt så mycket spännande. Vi var in till Ystad och handlade samt köpte en liten gräsklippare.

När vi kom hem så skulle vi passa på att rensa ogräs ur "rondellen" för det var helmulet ute och hade varit det hela dagen. Men i samma ögonblick som vi plockade fram redskapen så kom solen fram och inom 10 min var det inte ett moln på himlen....

Vi kanske ska rensa ogräs imorgon också. (Hoppas väderguden hörde det)



Vi sådde gräsfrö i rondellen för 2,5 vecka sedan. Nu är det helgrönt och vi har klippt den för första gången idag. Gräset växer otroligt fort.









Jag har kommit att tänka på det här med bloggandet, va roligt det kommer att bli på några år framöver när man kan gå tillbaka och läsa om hur ens vardag var. Samt alla bilder jag har lagt ut. Vilken rolig grej för Arvid sen, hans första år i dagboksform. Alla "ditt första år" böcker kan ju slänga sig i väggen. Jag får fundera på om man skulle ha tagit och brännt ner det på skivor för framtida bruk. Det borde väl gå att göra på något sätt..?



Arvid har börjat få tänder i överkäken också. Vi märker inte att han har ont på dagarna utan det är på kvällarna när han ska gå och sova han är ovanligt gnällig. Lillstackaren.... Både ikväll och i gårkväll har han vaknat flera, flera gånger och skrikit. I vanliga fall så brukar han sova väldigt ordenligt när han har somnat.


Nu är det kväll och lite läsning. Innan frosten, har några kapitel kvar.....
Natt!

1 kommentar:

Tant I sa...

Herrejädrans vad gräset har växt !

Välkommen!

Trevligt att just du tittar in på vår sida.
Den här bloggen handlar om vår lilla familj som består av pappa Erik, mamma Yvonne och våra barn Arvid och Oskar. Hoppas du hittar någon intressant läsning här hos oss!

Bloggintresserade